Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Conferință internațională de parenting, organizată de Universitatea Politehnică din București

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jumătate dintre părinți consideră că noul lor rol în viață este mai dificil decât se așteptau. În plus, un studiu ”Salvați Copiii” arată că 6 din 10 se simt analizați și adesea criticați de cei din jur pentru modul în care îi cresc pe cei mici.  

În sprijinul lor, pe 3 octombrie, se va organiza la București prima conferință internațională de parenting, sub forma unui festival interactiv.

Bunăstarea familiei, care include creșterea și îngrijirea corectă a copiilor, este ținta conferinței de o zi, găzduită peste 3 săptămâni de Universitatea Politehnică din capitală.

Dr. Vanessa Lapointe, expert în parenting: ”Mă bucur să anunț că voi participa la ParentEd Fest în București, pe 3 octombrie. Ne vedem acolo!”.

Invitații au scris cărți despre dezvoltare personală, au studiat psihologia clinică, neuroștiințele și educația armonioasă a copiilor.

Citește și
conferinta de parenting
Trei specialiști în parenting modern, recunoscuți la nivel mondial, vin în premieră la București
”Cum poți vira de la conflicte și durere și haos, spre putere, bucurie, armonie”

Diana Bălan, expert în parenting: ”Pe scenă vor urca 5 speakeri internaționali de parenting, printre care și dr. Shafali Tsabary, cel mai renumit speaker de parenting din lume și autoarea conceptului de parenting conștient”.

Dr. Shafali Tsabary, expert în parenting: ”Vom vorbi despre cum poți clădi o relație mai bună cu tine însuți și cu copiii tăi. Despre cum poți vira de la conflicte și durere și haos, spre putere, bucurie, armonie și autenticitate!”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult