Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spune ministrul Economiei despre taxa pentru românii care vor să-și petreacă concediul în străinătate

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, afirmă, marţi, că nu s-a discutat despre instituirea unei taxe pentru cetăţenii români care aleg să-şi petreacă concediul în străinătate.

”Aflu de la televiziunile de ştiri că ar exista o propunere din partea patronatelor din turism de instituire a unei taxe pentru cetăţenii români care aleg să-şi petreacă concediul în străinătate.

Spun public că în cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului NU s-a discutat o astfel de idee şi NU a fost vreodată "găsită" o astfel de soluţie pentru finanţarea imaginii României în exterior pentru atragerea turiştilor străini”, a scris, marţi, pe Facebook, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Ştefan Radu Oprea a adăugat că promovarea României ca destinaţie turistică se face prin campanii, finanţate din bugetul MEAT.

Campanie outdoor de promovare a României în Franța

Citește și
43% dintre români au tăiat vacanța de la buget. Cum stă România, în raport cu alte țări europene, la renunțarea la concediu
43% dintre români au tăiat vacanța din buget. Cum stă România, în raport cu alte țări europene, la renunțarea la concediu

”Astăzi este ultima zi de campanie pe străzile din Paris, va urma încă o campanie în Marea Britanie la BBC”, a adăugat ministrul.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) a demarat o campanie outdoor de promovare a României ca destinaţie turistică în Franţa, desfăşurată în perioada 6-26 septembrie, pe străzile din Paris.

Obiectivul principal al acţiunii este atragerea unui număr tot mai mare de turişti francezi în România.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult