Brunch în aer liber în Poiana Brașov. Turiștii au avut de ales între berbecuț la proțap, borș de miel sau saramură de pește
Your browser doesn't support HTML5 video.
Berbecuț la proțap, borș de miel și saramura de pește sunt numai câteva dintre preparatele cu care au fost întâmpinaţi.
În Poiana Brașov a fost senin, iar 500 de turişti cazaţi în staţiune au fost invitaţi la un brunch în aer liber. Bucătarii au pregătit mâncăruri pentru toate gusturile.
Laura Mihalache, bucătar șef: „Vom începe cu un borș de miel cu leurdă, cu ștevie, cu lobodă. Am inclus în acest borș și verdețuri de primăvară. Avem saramura de pește, pentru că trebuie un preparat mai ușor. Și avem berbecuțul la proțap, pentru că el este piesa de rezistență, un berbecuț care 48 de ore s-a scăldat într-un baiț ușor acid.”
Multe feluri mai târziu pofticioșii au gustat cozonacul cu fistic. Cine nu a mers la somn a ieşit la plimbare, ca să ajute digestia şi să facă loc mesei de seara. Iar cei care nu au mâncat cu două guri au putut chiar să pedaleze. Şi luni la munte unde vor fi în jur de 22 de grade Celsius.