Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătrân, lăsat fără 20.000 de lei. Telefonul pe care l-a primit la 4 dimineața

Your browser doesn't support HTML5 video.

Oricât de greu ar părea de crezut, încă mai există oameni care se lasă păcăliţi prin metoda „Accidentul". Ultimul credul este un bărbat de 83 de ani din Constanţa care a rămas fără 20.000 de lei.

Alte două persoane au fost sunate, în aceeaşi noapte, pentru a li se cere diverse sume de bani. Din fericire, şi-au dat seama la timp că este vorba despre o înşelăciune şi au anunţat poliţia.

Bărbatul de 83 de ani din Constanța a fost sunat, marți-noapte, în jurul orei 4 pe telefonul fix de un necunoscut care i-a spus că este avocat și că îi reprezintă fiul.

L-a mințit că băiatul a provocat un accident soldat cu o victimă și că are nevoie de bani ca să fie eliberat. Panicat, bătrânul și-a dat adresa și curând o persoană a venit la ușa lui și a ridicat cei 20 de mii de lei. Escrocii au avut intenția să facă și alte victime, dar nu au mai reuşit.

În schimb, la iaşi, o femeie de 73 de ani a rămas fără 12.000 de lei, după o tâlhărie similară. Ea a fost sunata de un necunoscut, care s-a dat drept medic. Acesta i-a spus că fiica sa a fost rănită grav, într un accident de circulaţie şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Citește și
Stres
Metoda care nu costă nimic și la îndemâna oricui prin care nivelul de stres poate fi scăzut

Bătrâna s-a întâlnit apoi cu bărbatul chiar în faţa unui spital şi i-a dat banii. Poliţiştii nu ştiu deocamdată cine este individul.

Anchetatorii spun că cei care sună sunt, de obicei, deținuți care folosesc cartele telefonice pe care le schimbă des pentru a nu fi descoperiți.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult