Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat găsit mort în apele Someșului, după o săptămână de căutări. Nu se știe cum și-a găsit sfârșitul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deznodământ tragic pentru o familie din Cluj-Napoca care de mai bine de o săptămână își căuta tatăl dispărut de-acasă. Bătrânul de 90 de ani a fost găsit fără viață în apele reci ale Someșului.

 

Ginerele bărbatului a fost cel care a alertat pompierii și polițiștii, după ce pălăria socrului său a fost zărită în apă.

De zile bune, fiica și ginerele bătrânului au făcut tot posibilul să îi dea de urmă. L-au dat dispărut la poliție și l-au căutat neîncetat pe străzi.

Alexandra Luca, subinspector poliție: ”La data de 25 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 90 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu, însă nu s-a mai întors. În cursul acestei dimineți, în jurul orei 10, bărbatul a fost găsit decedat pe malul răului Someș”.

Vineri dimineață, ginerele a găsit pălăria bătrânului pe malul Someșului și imediat a alertat autoritățile. Pompierii au veniți pregătiți cu o barcă de căutări însă au găsit trupul fără viață, la scurt timp.

Citește și
inecat
Adolescent din Vaslui, înecat în lacul de acumulare Pușcași. Pompierii l-au scos la suprafață, dar a fost prea târziu

 

Tragedia s-a petrecut noaptea

 

Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat cu bătrânul, din momentul în care a plecat de acasă.

Lt. col. Andrei Biriș, ISU Cluj: ”S-a acționat cu autospeciale și cu o barcă, dar nu a fost necesară intervenția cu barca. A fost ajuns de către colegi și a fost scos cu echipamentele speciale. Din păcate, persoana, un bărbat de aproximativ 90 de ani, prezenta traume incompatibile cu viața și nu s-a putut face resuscitarea acestuia”.

Cei care locuiesc în zonă spun că nu au văzut nimic care să le atragă atenția și că, cel mai probabil, tragedia s-a petrecut noaptea.

În acest caz a fost deschis și un dosar pentru ucidere din culpă. Polițiștii urmează să stabilească ce s-a întâmplat și iau în calcul și ipoteza unui accident.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult