Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aplicaţiile testate de români pentru găsirea iubirii. "Când îi analizai pozele la ce erai atent?"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai puţin de 40% dintre români trăiesc în cuplu, arată statisticile, iar găsirea unui suflet pereche este tot mai dificilă. Tinerii amână să înceapă o relaţie serioasă, iar când ajung să şi-o dorească nu mai găsesc persoana potrivită.

De aceea, tot mai mulţi sunt gata să folosească aplicaţii de dating ori agenţii matrimoniale. O treime dintre ei au şi recunoscut asta, în cadrul unei cercetări sociologice.

Un cuplu din Bucureşti s-a cunoscut în mediul online, printr-o aplicaţie, şi de cinci luni trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

"- Când îi analizai pozele la ce erai atent?

 -  La faptul dacă zâmbeşte în poze, zâmbeşte în cam toate pozele, sincer".

Romantismul virtual este testat de români pe zeci de aplicaţii de dating.

Citește și
Robotul Harmony
Robotul care a „agățat” pe Tinder 92 de bărbați. Cum le-a stârnit curiozitatea

Pe Tinder intra zilnic 10 milioane de utilizatori la nivel mondial. Urmează BADOO, cu 9 milioane. Iar cei care le folosesc sunt tot mai tineri. O cercetare sociologică arată că vârsta romanilor care utilizează aplicaţiile de dating a scăzut la 25 de ani.

Potrivit Eurostat, în România doar 38,1% dintre bărbaţi şi 35,7% dintre femei trăiesc în cuplu; vorbim de persoane care au peste 15 ani.

"- Părinţii tăi la ce vârstă s-au căsătorit?

 - La 18 ani, mama a făcut facultate şi a reuşit să mearga în paralel şi cu căsnicia.

 - Nu vrei să urmezi exemplul mamei?

-  Nu."

Sociologii spun că aplicaţiile de dating sunt o soluţie pentru cei aflaţi în căutarea unui partener, dar atrag atenţia că implică şi riscuri. În mediul online oricine îşi poate construi o identitate falsă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult