Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aglomerație în marile magazine, în ultima zi din an. ”Acum am venit de urgenţă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Până când este turnat în pahare, vinul trebuie ales din magazine. Mulţi l-au cumpărat luni, pentru că şi-au petrecut ultimele ore printre rafturi. În coşuri, oamenii au mai pus şampanie şi fructe sau carne.

Un centru comercial din Constanța era luni plin de oameni care au ieşit la cumpărături. În timp ce domnii au vânat reduceri la aparatele electrocasnice, femeile au căutat cosmetice şi ţinute pentru noaptea dintre ani.

"Cumpărăm ultimele produse care ne mai trebuie în casă pe ultima sută de metri, să intrăm în noul an cu de toate. Adică ce v-ar mai trebui în casă? Ce îi trebuie unei femei, cosmetice. Mai dau o tură prin magazin."

Şi la Cluj au fost aglomerate supermarketurile. Oamenii au pe listele de cumpărători în special carne: pește sau carne de porc. De asemenea, nu vor lipsi nici fructele şi legumele care vor ajunge şi ele pe mesele românilor.

Potrivit comercianţilor, cele mai vândute mărfuri au fost astăzi băuturile - în special şampania şi vinurile, apoi bananele şi portocalele. Din coşul de cumpărături nu au lipsit însă carnea de porc şi peştele.

Citește și
Bucovina
Revelion de 5 stele în Bucovina. Ce primește o persoană pentru 1.500 de euro, în 4 zile

În magazine şi-au făcut astăzi apariţia şi clienţii superstiţioşi.

"În ultima zi a anului am cumpărat struguri pentru tradiţie. Acum am venit de urgenţă."

Marți, cele mai multe magazine vor fi închise. După-amiaza însă, clienţii vor putea intra în unele mall-uri - în zona de restaurante şi la cinematografe.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult