Modifica setarile cookie
Toate categoriile

73 de cupluri din Târgu Jiu au sărbătorit nunta de aur. ”Trebuie să ierţi ca să rezişti”

Your browser doesn't support HTML5 video.

73 de cupluri din Târgu Jiu se laudă cu 50 de ani de căsnicie. Joi, în prag de Dragobete, îndrăgostiţii au petrecut ca în tinereţe pentru a marca nunta de aur.

Din meniu nu au lipsit bucatele alese, horele, dar şi declaraţiile de dragoste. Iar unii le-au dat sfaturi preţioase tinerilor.

Nu mai puţin de 73 de cupluri din Târgu Jiu au sărbătorit, cu zâmbetul pe buze, nunta de aur. După jumătate de secol de căsnicie, şi-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, apoi s-au adunat în jurul meselor îmbelşugate.

Şi cum numărătoarea inversă până la Dragobete - sărbătoarea iubirii - a început deja, îndrăgostiţii trecuţi de prima tinereţe au profitat de ocazie şi şi-au făcut declaraţii de dragoste.

Reporter: Când i-aţi spus doamnei ultima dată ca o iubiţi? Doamnă: Alaltăieri. Am trecut prin două accidente mari şi a fost alături de mine şi vă spun şi dumneavostră că dacă m-aş recăsători, tot pe el l-aş lua. Vrem să fim un exemplu pentru cei tineri."

Şi pentru că par să deţină cheia succesului în căsnicie, nu au ezitat să împartă secretul cu tinerii aflaţi la început de drum.

"Să fii maleabil unul cu altul, să mai ierţi. Întotdeauna trebuie să ierţi ca să rezişti o vârstă oarecare, cum am rezistat noi", sunt sfaturile lor.

Marcel Romanescu, primar: "Sunt 50 de ani de viaţă împreună şi ne demonstrează că şi noi am putea să lăsăm răutăţile la o parte. Sunt mândru că am 73 de noi cupluri de fini."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult