Modifica setarile cookie
Toate categoriile

10.000 de porții de varză și fasole s-au împărțit în Slatina, de Ziua Națională

Your browser doesn't support HTML5 video.

"Ce e ziua de 1 decembrie fără o porţie de fasole cu ciolan?"

Parcă n-are acelaşi farmec, şi-au spus o mie de oameni din Slatina, care se ospătară cum se cuvine de Ziua Naţională.

Şi în oraşul Marii Uniri, 45 de bucătari au gătit la foc continuu 10 mii de porţii de varză şi fasole.

Puţinii au putut sta departe de oalele pline cu fasole cu ciolan afumat sau varza cu cârnaţi. La Alba Iulia, de la paradă, oamenii s-au aşezat repede la masă.

45 de bucătari, din toate colţurile ţării, au robotit ore în şir pentru acest ospăț. Şi la Slatina, zeci de bucătari au gătit 200 de kilograme de fasole cu tot atâtea sute de kilograme de cârnaţi.

La mare căutare a fost şi vinul fiert.

Citește și
meniu creșă
Alimente interzise prin lege, în meniul de la creșe. Mamă: ”A primit trei dulciuri pe zi”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult