Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Smile with style”. O nouă emisiune exclusiv online, realizată de dr. Alexandra Mircea, cea mai urmărită dentistă din România

Your browser doesn't support HTML5 video.

Alexandra Mircea, unul dintre cei mai apreciați doctori stomatologi din România pe rețelele de socializare, va fi gazda unei noi emisiuni care se va difuza exclusiv online pe www.stirileprotv.ro și VOYO din 14 septembrie.  

Invitată în emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV, Alexandra a anunțat că va realiza emisiunea ”Smile with style”, dedicată igienei orale, foarte importantă pentru sănătatea generală.

Printre temele care vor fi abordate se numără periajul corect, cele mai frecvente greșeli pe care le facem când ne spălăm pe dinți sau albirea dentară.

”Primele episoade sunt despre cum ne spălăm pe dinți. Este un sezon de opt episoade, se difuzează o dată la 2 săptămâni și vorbim în sezonul respectiv despre igiena dentară, cum ne spălăm pe dinți, cum folosim ața dentară, ce se întâmplă când avem sângerări ale gingiilor. Vorbim despre măseaua care apare la 6 ani, care, statistic, este cea mai afectată, la noi toți. Statistic, este măseaua care are cel mai frecvent o afecțiune, carie sau are tratament de canal. Sau nu este.” - a spus ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și
biz power
Valentin Văcăruș, expert în comunicare: „Publicitatea nu mai este la fel de cool ca acum 25 de ani, dar e plină de provocări”

Dr. Alexandra Mircea este cea mai urmărită dentistă din România, cu o comunitate de peste un milion de urmăritori pe TikTok, Youtube, Instagram și Facebook.

Multe dintre videoclipurile sale de pe social media au devenit virale, mai ales în rândul tinerilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult