Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 20 de ani din Sighetu Marmației a salvat 4 vieți după moarte

Your browser doesn't support HTML5 video.

Patru oameni au şansa de a lua viaţa de la capăt, datorită unor salvatoare operaţii de transplant. Familia unui tânăr de 20 ani din Sighetu Marmaţiei, ajuns în moarte cerebrală în urma unui accident, a fost de acord cu prelevarea organelor.

În aceste momente inima, ficatul şi rinichii se prelevează la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Echipa de medici sosită joi dimineaţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare prelevează inima, rinichii şi ficatul dobatorului. Dacă toate lucrurile vor decurge că la carte, inima vă ajunge la un pacient din Germania, rinichii vor fi transportaţi la Cluj, iar ficatul la Bucureşti.

Este a 2-a prelevare de organe în ultimele luni făcută la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Donatorul, de 20 de ani, a fost victima unui tragic accident de circulaţie, petrecut sâmbătă. Îşi luase permis de numai şase luni, conducea un autoturism recent cumpărat, şi îşi invitase 4 prieteni la o plimbare.

Maşina a intrat însă cu viteză mare într-o autoutilitară parcată pe marginea drumului. Un băiat de 18 ani a murit pe loc în impact.

Citește și
soti transplant
I-a donat un rinichi soţului ei la nici 4 luni după nuntă. Cazul i-a impresionat pe medici

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult