Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Agenția Națională a Medicamentului avertizează populația: Nu cumpărați această cremă!

Agenția Națională a Medicamentului avertizează populația asupra unui produs aflat pe piață, care conține alte substanțe decât cele declarate public.

Conform sursei citate, crema ”Aur Derma, crema cu mimoză, smirnă și propolis”, deși este promovată ca fiind un produs cosmetic cu produse naturale, în realitate conține altceva.

Autoritățile avertizează că această cremă are ”substanțe active medicamentoase cu efectul terapeutic specific” - aceste substanțe fiind identificate de autoritatea austriacă de profil, care a emis și o alertă în acest sens.

Produsul nu este înregistrat ca și medicament, iar Agenția Națională a Medicamentului afirmă că întreprins toate demersurile care se impuneau în acest caz, în limita de competență a instituției.

”Având în vedere posibilul impact negativ asupra sănătății persoanelor cărora li se administrează acest produs, ANMDM atenționează pacienții, publicul larg să nu achiziționeze AUR DERM CREMA CU MIMOZĂ, SMIRNA ȘI PROPOLIS, aflat încă pe piață, până la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmată de distrugerea produsului” - se arată în mesajul Agenției.

Citește și
pescuit dunare
Peste 10 ani, România ar putea rămâne fără pește. Avertismentul cercetătorilor

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult