Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A crezut că are amigdalită și a aflat că are cancer. Povestea unui băiețel de cinci ani care a fost diagnosticat greșit

Un băiețel în vârstă de cinci ani care a fost diagnosticat inițial cu amigdalită a aflat mai târziu că suferă de leucemie.  

Blake Gallagher este un băiețel în vârstă de cinci ani care suferă de leucemie. El avea simptome de amigdalită, însă tratamentele pe bază de antibiotice nu i-au fost de ajutor.  

Mama băiețelului, în vârstă de 29 de ani, a sesizat că starea de sănătate a fiului ei se înrăutățește în noiembrie anul trecut.

„Nu fusese niciodată un copil bolnav. Abia în jurul lunii noiembrie a început să nu se simtă bine în mod constant”, a declarat mama băiatului pentru Glasgow Live.

Femeia povestește că băiețelui ei pierdea în greutate și nu avea poftă de mâncare. 

Citește și
tudor oradea
Coșmarul unui bărbat din Oradea. De la o banală amigdalită a ajuns la 22 de operații și 80 de zile în spital

„El a început școala abia în august, așa că am crezut că era vorba de microbii obișnuiți pe care îi iei de la școală, dar, ceva nu era în regulă. L-am dus la Urgențe pentru că pierdea în greutate și nu mânca și nu bea", a spus femeia.

Medicii au crezut că simptomele sale ar putea fi puse pe seama amigdalitei.

„Inițial au crezut că are amigdalită, așa că l-am dus acasă și am început să îi administrăm antibiotice, dar acestea nu l-au ajutat deloc. Ne-am întors după o săptămână și i-am făcut analize de sânge", a povestit mama.

„Am început să mă gândesc că ar putea fi doar anemic și că avem nevoie doar de tablete de fier. A doua zi, unul dintre medicii oncologi a venit și a vorbit cu noi și a spus că trebuie să facă un test de măduvă osoasă, așa că atunci am înțeles că este mult mai grav. A doua zi s-a confirmat că avea leucemie. A fost un șoc pentru că nu te aștepți niciodată la așa ceva", a mai spus femeia.

Când familia a primit vestea devastatoare, mama a spus că „întreaga ei lume s-a prăbușit". La doar trei zile de la diagnostic, băiețelul a început chimioterapia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult