Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Voiculescu, despre pandemia de Covid-19: ”Indicatorii sunt calculați greșit, pentru că au fost mermeliți”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, afirmă că, de multe ori, datele în baza cărora s-au luat unele decizii privind măsurile anti Covid-19 au fost greșite.

Voiculescu a declarat în emisiunea ”Întrebarea mesei rotunde”, difuzată exclusiv pe PRO TV PLUS, că unii indicatori privind cazurile de Covid-19 au fost calculați greșit, pentru că au fost ”mermeliți, ca să arate un pic mai bine în anumite perioade.”

”De multe ori Ministerul Sănătății a propus, poate să propună măsuri, dar trebuie să se bazeze pe date certe, pe adevăr. Și aici, nu de puține ori, fie printr-o muncă negljentă, fie prin metodologii proaste, datele pe care se bazau deciziile erau greșite. Cu stupoare mi-am dat seama aproape în fiecare săptămână că încă ceva este greșit: fie că indicatorii sunt calculați greșit, pentru că au fost .. mermeliți, ca să arate un pic mai bine în anumite perioade, fie mai târziu am văzut și lucrul ăsta de care am vorbit zilele trecute, că inclusiv numărul de decese nu pare să fie raportat corect. Lucrurile astea trebuie reparate și trebuie reparate rapid.” - a spus fostul ministru al Sănătății.

Întrebat de jurnaliști, duminică, cum comentează acuzațiile lui Voiculescu despre ”datele mermelite” de autorități privind cazurile de Covid-19 în România, premierul Florin Cîțu a spus că nu vrea să comenteze ”asemenea afirmații.”

Interviul integral poate fi urmărit pe PRO TV PLUS.

Citește și
Vlad Voiculescu
Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult