Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Parlamentarii au ignorat restricțiile Covid-19 și au mâncat la restaurantul Senatului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Unii parlamentari din noua legislatură nu au ținut cont de restricțiile impuse de epidemia de Covid-19, chiar din prima zi în care a avut loc ședința în noua formulă, după scrutinul din 6 decembrie.

Astfel, la restarantul cu circuit în chis din Senat, unii politicieni au ignorat anunțurile care avertizau că nu se permite consumul de alimente - fiind permise doar comenzile pentru pachete de mancare în regim ”to go”.

În prezent, în București, activitatea resturantelor în spații deschise nu este permisă.

Întrebați de jurnalistul Paul Angelescu dacă știu că restaurantele sunt închise, cei bărbați care mâncau la aceeași masă au preferat să tacă.

Citește și
Senatoarea AUR Diana Șoșoacă, fără mască, dar cu ie la reuniunea Parlamentului
Senatoarea AUR Diana Șoșoacă, fără mască, dar cu ie la reuniunea Parlamentului. Premierul Nicolae Ciucă cere verificări

 

De altfel, pe toate mesele din restaurantul Senatului se aflau anunțuri cu următorul mesaju: ”Acces restricționat. Servirea se face to go”.

 

Întrebat de jurnaliști cum comentează aceasctă situație, ministrul de Interne Marcel Vela a răspuns: ”Nu este în regulă”. 

Aceasta nu este singura prevedere legată de Covid-19 care a fost ignorată luni de parlamentarii din noua legislatură. Doi dintre parlamentarii AUR s-au prezentat la ședința de reuniune a noului Parlament fără mască. Este vorba despre senatoarea Diana Șoșoacă și Mircea Dăneasa, un coleg de-al său de partid.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult