Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Ministrul Energiei, hărțuit de liderul AUR George Simion pe holurile Parlamentului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liderul deputaților AUR, George Simion, l-a hărțuit, marți, pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe holurile Palatului Parlamentului, fără să-i pese că este filmat de jurnaliști.  

Totul a început la dezbaterile dezbaterile privind proiectul Legii offshore - un proiect care este susținut de ministrul Popescu și coaliția de guvernare, și criticat de către parlamentarii AUR.

La începutul dezbaterilor, Simion a protestat faţă de faptul că ministrul Energiei s-a aşezat, în sală, între reprezentanţii mai multor firme, printre care și OMV Petrom, și a făcut scandal, numindu-l ”hoț” pe Virgil Popescu.

Din acest motiv, parlamentarii au cerut preşedintelui de şedinţă să cheme chestorii sau paza să îi dea afară pe cei de la AUR.

Circul celor de la AUR a continut, însă, după dezbateri. George Simion l-a hărțuit pe ministrul Energiei, ținându-se după el pe holurile Palatului Parlamentului, iar, la un moment dat, Virgil Popescu a susținut că a fost lovit cu piciorul de președintele AUR: ”Chiar vrei să mă lovești cu piciorul, din nou?” - a spus ministrul.

Citește și
Cearta în Parlament intre mai multi deputati
Jigniri și amenințări cu bătaia în Parlament. Csomo Botond către George Simion: „Ia mâna de pe mine!”

 

De asemenea, Simion i-a împins pe unii dintre apropiații ministrului Energiei, în timp ce aceștia încercau sa iasă din sala de dezbateri alături de Virgil Popescu, fapt care i-a făcut pe aceștia să protesteze: 

- ”Ce faci, măi? Derbedeule!”

- ”Vrei să mă lovești, să-mi pui piedică?”

- ”Ce faci, măi, derbedeule, de ce mă împingi, mă?”

- ”Băi, dar chiar așa?”

- ”Vrei să mă lovești cu cotul în stomac? Mă împingi, mă tragi de haine, mă lovești de pereți. Dar, ce-i asta, mă?”

 

După acest incident, președintele AUR l-a urmărit din nou pe ministrul Popescu, inclusiv într-unul din lifturile clădirii Palatului Parlamentului.

 

”Acest om este ministrul Energiei, care este un hoț.” - a spus Simion în fața jurnaliștilor.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult