Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vicepreședinte PSD: ”Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării”

Vicepreședintele PSD Timiș Sabin Bociu, care este și primar de 18 ani al localității Jebel, cere demisia lui Liviu Dragnea.

"Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu lingușiri!" (Seneca).

Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN!

Trăiesc cu speranța că sunt mulți colegi ce gândesc la fel ca mine și că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor.” - a scris pe rețeaua de socializare Sabin Bociu.

Întrebat pe Facebook de unii utilizatori cum rămane cu prezumția de nevinovăție, Bociu a răspuns:

Citește și
proteste, bucuresti, piata victoriei, liviu dragnea, viorica dancila,
Mii de persoane au protestat în București. ”Nu vreau să trăiesc în comunism”

”Un lider politic trebuie să se gândească în primul rând la țara și partidul său, nu la interesele proprii! Refuzul lui Dragnea de a demisiona face rau României!”

Un alt utilizator a amintit de cazul fostului primar al Craiovei, Olguța Vasilescu, care a fost achitată după ce a fost acuzată de procurorii DNA corupție.

”Și nemulțumirea românilor, imaginea României în exterior, penibilul situației de a fi conduși de un om cu două condamnări, una definitivă și una în primă instanță, nu contează??

Ați auzit de demisie de onoare? A făcut-o și Ponta și Nastase, lideri adevarăți!” - a răspuns vicepreședintele PSD Timiș Sabin Bociu.

Potrivit publicației locale din Timiș tion.ro, în urmă cu doi ani, aflat într-o vizită la Jebel, Liviu Dragnea îl lăuda pe Bociu, susținând că de astfel de oameni are nevoie PSD, „oameni care nu mint”.

”Asemenea oameni are PSD, asemenea candidați are PSD, oameni care nu mint, oameni care când ajung într-o funcție muncesc ca să lase ceva în urma lor, nu oameni care se ascund sau oameni care mint”, susținea Dragnea în 2016, conform sursei citate.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult