Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Veste bună pentru români. Premierul Cîțu: ”Ce a fost mai greu a trecut”

Premierul Florin Cîţu a afirmat, marți, într-o videoconferință cu prefecții pe tema vaccinării anti Covid-19 că România se află pe o pantă descrescătoare a valului trei al pandemiei.

"Acum suntem, în ceea ce priveşte pandemia, pe o pantă descrescătoare a acestui val 3 şi trebuie să consolidăm în această perioadă. De aceea, în continuare trebuie să fim vigilenţi, încă nu a trecut acest val trei. Dar este clar ce a fost mai greu a trecut. A contat şi modul cum aţi ajutat şi dumneavoastră ați ajutat la respectarea regulilor", a afirmat Cîţu, la videoconferinţa cu prefecţii.

El a avertizat că urmează un ”weekend important” în care este sărbătorit Paștele, dar sunt și zilele de 1 și 2 mai în care lumea vrea să petreacă.

"Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt simple. Nu s-a schimbat nimic, avem aceleaşi reguli: mască, distanţare socială, dezinfectant. Toate activităţile trebuie să ţină cont de regulile în vigoare. Așa cum aţi administrat perioada de până acum, veţi face treabă bună şi în acest weekend", a adăugat șeful Guvernului. 

Citește și
coronavirus
Numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 a crescut pentru a noua săptămână la rând, la nivel global

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult