Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un senator PSD a fost adus la București cu un elicopter SMURD pentru o simplă enteroviroză

Senatorul sucevean Virginel Iordache a fost dus cu un elicopter SMURD la București după ce parlamentarul a fost consultat de medicii suceveni, însă nu a avut încredere în diagnosticul acestora.

Potrivit publicației Obiectiv de Suceava, senatorul PSD a ajuns săptămâna trecută la Spitalul Județean, pentru că se simțea rău.

După ce a fost consultat și i s-a spus că nu este nimic grav, parlamentarul a insistat să fie transferat cu elicopterul la București.

Astfel, elicopterul SMURD a ajuns de urgență la spitalul județean Suceava și l-a transferat pe Iordache la Institutul “Matei Balș“ din București, unde .. diagnosticul a fost confirmat: un virus aerogen, o formă ușoară de boală, câteva dureri de cap, amețeală și diaree. 

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a declarat că nu el personal a autorizat deplasarea elicopterului, precizând că în acea perioadă nu se află în țară și că, așa cum prevăd procedurile, solicitarea a venit de la medicii Spitalului Județean Suceava.

Citește și
Mitica Margarit
Deputatul Mitică are cont pe Tinder, însă nu prea vorbește în Parlament: 7 minute în 3 ani

Pe de altă parte, senatorul Virginel Iordache nu a putut fi contactat de Obiectiv de Suceava pentru a exprima un punct de vedere, deși a fost apelat de mai multe ori. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult