Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un consilier local PSD a distribuit o poză cu Mia Khalifa, prezentată drept ”elevă din România”

Un consilier local PSD din Câmpia Turzii a căzut într-o capcană de tip ”fake news” pe Facebook, distribuind poza unei actrițe de filme erotice, pe care a prezentat-o drept o ”elevă din România”.

Potrivit Turda News, este vorba despre consilierul local PSD Ionel Isac Tudorache.

Acesta ar fi distribuit pe rețeaua de socializare o fotografie cu fosta actriță de filme pentru adulți Mia Khalifa, care a fost prezentată de altcineva, probabil în glumă, drept ”o elevă din România care a luat bacul cu 10”.

”Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat si a scris la lumânare si care a luat bacul cu 10... Dar noi o promovam pe Vulpita și Viorel... BRAVO ALEXANDRA SĂ TE AJUTE DUMNEZEU ÎN CONTINUARE. DOAMNE AJUTĂ” - acesta a fost mesajul celor care au glumit, probabil, pe Facebook, iar consilierul local din Câmpia Turzii a căzut victimă.

Citește și
mia khalifa
Mia Khalifa, fosta actriță de filme pentru adulți, a fost amenințată de ISIS
Cine este Mia Khalifa

 

În 2014, în numai 3 luni de zile, Mia Khalifa a filmat câteva materiale pentru adulți, după care a devenit celebră în toată lumea.

Apoi s-a oprit, însă nu mai poate șterge ce s-a întâmplat…

Ani de zile, ea s-a străduit să scoată acele filme de pe site-urile pentru adulți.

Mai mult, o petiție semnată de 1.5 milioane de oameni, a devenit virală, după ce a cerut scoaterea filmelor cu Mia Khalia de pe internet. Asta după ce vedeta a declarat despre filmele ei că “mă vor bântui până la moarte”.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult