Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Teodorovici, propus ministru al Finanţelor: ”Pot să fac şi lucruri foarte bune"

Senatorul Eugen Teodorovici, propus ministru al Finanţelor Publice de către Comitetul Executiv Naţional al PSD, a afirmat că îl onorează decizia.

El a precizat că, dacă i se acordă încrederea, poate să facă "lucruri foarte bune".

Întrebat la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD cum a fost convins preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să îl accepte pentru portofoliul de la Finanţe, având în vedere că a fost critic până acum cu guvernele trecute, Teodorovici a răspuns, potrivit Agerpres:

"Punctul de vedere n-am să mi-l schimb (...) şi poate unii vor fi (...) surprinşi de o schimbare de abordare, dar principiile am să mi le menţin (...) N-a fost convins, în sensul că am discutat eu cu dânsul şi l-am convins eu. A fost o decizie a CExN, mă bucură foarte mult şi mă onorează (...) Dacă mi se acordă încrederea, pot să fac şi lucruri foarte bune". 

Ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa, i-a urat succes

Citește și
Stefan Radu Oprea
Radu Oprea, propus în funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, e trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa, i-a urat succes, vineri, senatorului Eugen Teodorovici, votat de CExN al PSD să preia portofoliul Finanţelor, exprimându-şi speranţa că acesta va reuşi "mult mai mult".

"Este o decizie politică pe care eu o respect", a declarat Mişa, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a precizat că Ministerul Finanţelor Publice s-a confruntat cu "foarte multe provocări". "Este ministerul care a realizat cele mai multe măsuri din programul de guvernare", a spus Mişa.

Totodată, chestionat cu privire la faptul că va fi înlocuit în funcţia de ministru al Finanţelor de către Eugen Teodorovici, Ionuţ Mişa a răspuns: "Este fostul meu ministru. Este colegul meu din PSD şi eu îi urez succes. Sper să reuşească mult mai mult decât am reuşit eu în şase luni".

Întrebat dacă îşi reproşează ceva ca ministru, Mişa a afirmat că nu a reuşit să comunice mai mult cu presa.

"A fost o problemă efectiv de timp. În şase luni de zile, (...) a trebuit să implementez foarte multe măsuri şi acum, la final, se văd rezultatele, atât legate de încadrarea în deficit şi depăşirea încasărilor la nivelul ANAF, legat de refinanţare, (...) dar şi de (...) toate măsurile legislative care au fost implementate", a adăugat Ionuţ Mişa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult