Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: Florin Cîțu a plecat în Ucraina. De ce nu a făcut vizita alături de premierul Ciucă

Florin Cîțu, șeful Sentatului, ar fi plecat, miercuri, în Ucraina, după ce cu o zi înainte Volodimir Zelenski s-a întâlnit, la Kiev, cu premierul Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și ministrul Bogdan Aurescu (MAE). 

 

Vezi aici ultimele informații despre Războiul din Ucraina | LIVE UPDATE La o zi după ce social-democratul Marcel Ciolacu a efectuat o vizită la Kiev, Irpin și Borodianka alături de premierul Nicolae Ciucă și de ministrul de Externe Bogdan Aurescu, miercuri, Florin Cîțu, președintele Senatului, ar plecat fi plecat, la rându-i, în Ucraina, potrivit surselor Știrile PRO TV.   „Au fost două vizite planificate separat. A fost vorba despre numărul participanților la delegație”, declarat premierul Ciucă, după ce a fost întrebat de ce Florin Cîțu nu a făcut marți deplasarea în Ucraina. Ciucă: „Condamnăm ferm şi deschis această invazie ilegală”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că vizita sa în Ucraina a avut două obiective, primul ar fi de a exprima solidaritatea României cu poporul ucrainean în faţa agresiunii ilegale şi nejustificate a Rusiei şi al doilea de a continua discuţiile cu privire la sprijinul pe care va continua ţara noastră să îl acorde Ucrainei.

„Doresc să menţionez că vizita a a avut două obiective, primul a fost acela de a continua să exprimăm solidaritatea cu poporul ucrainean în faţa agresiunii Federaţiei Ruse şi totodată să condamnăm ferm şi deschis această invazie ilegală, neprovocată, nejustificată. Al doilea obiectiv a fost de a stabili şi continua discuţiile sprijinului pe care îl acordă România poporului ucrainean şi în acest context relaţiile bilaterale le-am stabilit şi urmează să le consolidăm. (...) Am discutat despre refacerea reţelelor, alimentarea cu apă şi asigurarea serviciilor medicale”, a afirmat Nicolae Ciucă, miercuri, la Guvern, citat de News.ro.

Citește și
Ciuca Ciolacu la Kiev - 3
Premierul Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și Bogdan Aurescu au fost marți la Kiev, Irpin și Borodianka

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult