Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șoșoacă l-a atacat pe Orban, provocând râsete: ”Nu știam că știți să numărați până la 1 minut”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O afirmație făcută de senatoarea independentă Diana Șoșoacă a provocat râsete în plenul Parlamentului, luni, la dezbaterile privind Legea bugetului de stat pe 2021.

Afirmația lui Șoșoacă a venit, ironic, după ce președintele de ședință, Ludovic Orban, i-a atras atenția că are doar 1 minut la dispoziție, pentru a vorbi în plen. 

”Mulțumesc, domnule Orban, nu știam că știți să numărați până la 1 minut.” - a spus Șoșoacă, provocând râsetele parlamentarilor din opoziție, PSD și AUR.

CITEȘTE ȘI: Șoferița care a lovit mortal două fetițe a fost reținută pentru 24 de ore

În continuare, senatoarea independentă a criticat bugetul de stat pe 2021, deoarece nu prevede și mărirea alocațiilor pentru copii - amendament cerut insistent de PSD, luni, în timpul dezbaterilor.

Citește și
Diana Sosoaca
Partidul AUR și-a retras susținerea pentru Diana Șoșoacă. Cum explică decizia deputatul Dan Tanasă

”În ceea ce privește acest buget, mă gândeam, de ce nu luați de la televiziunile particulare pe care le-ați plătit cu 70 de milioane de euro pe timp de pandemie, să le dați la copii, la alocațiile pentru copii.” - a spus Șoșoacă.

la finalul aceste scurte intervenții, Șoșoacă l-a anunțat public pe președintele PSD Marcel Ciolacu că este așteptat ”cu drag” la o manifestație din 7 martie, avertizându-l, totuși, că manifestanții nu vor purta mască.

”Domnule Ciolacu, vă aștept cu mare drag la manifestația din 7 martie, numai că vedeți că noi nu purtăm mască. Vă mulțumesc foarte mult.” - a mai spus Șoșoacă.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult