Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șerban Nicolae: ”Iohannis a ținut neapărat să ne arate că e și fudul, să confirme o vorbă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a lansat, marți, un atac verbal jignitor la adresa președintelui Klaus Iohannis după ce șeful statului a vorbit la Palatul Cotroceni despre actul normativ care prevede trecerea României în starea de alertă.

Senatorul social-democrat s-a arătat nemulțumit de faptul că, în declarația sa, Iohannis le-a cerut  parlamentarilor ”să decidă pe această lege cu maximă celeritate”.

În replică, Șerban Nicolae a făcut aluzie la zicala ”Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“.

”L-ați auzit, probabil, puțin mai devreme, toți, pe domnul Klaus Werner Iohannis spunându-ne deja ce am votat noi astăzi. Nu vă supărați, eu înțeleg că domnul Klaus Werner Iohannis a ținut neapărat să ne arate că e și fudul, ca să confirme o veche vorbă românească. Pentru că a vorbit de lucruri care nu au rămas în proiectul de lege, pentru că erau aberante, erau incoerente, erau absurde și chiar anticonstituționale.” - a spus senatorul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie urgentă de proiectul de lege al Guvernului care cuprinde măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 în situaţia de alertă şi a solicitat Parlamentului să decidă în cazul acestui act normativ cu "maximă celeritate".

Citește și
Augustin Zegrean
Propunerea lui Zegrean pentru menținerea restricțiilor după 15 mai: ”Tot poporul o să mă înjure”

"Este nevoie urgentă de această lege şi solicit Parlamentului, parlamentarilor să decidă pe această lege cu maximă celeritate", a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult