Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șerban Nicolae a găsit o greșeală: ”Doamna Anisie spune că activitățile didactice se poate suspenda”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Senatorul PSD Șerban Nicolae susține că Legea privind starea de alertă, trimisă în Parlament de Guvernul Orban, a fost redactată cu greșeli gramaticale.

Parlamentarul social-democrat a declarat marți, la dezbaterile din plenul Senatului pe marginea acestui act normativ, că la articolul 33 se prevede că, ”pe durata stării de alertă, activitățile didactice se poate suspenda”.

”Cred că cea mai bună formulă, ca să înțeleagă toată lumea nivelul celor care elaborează aceste acte în numele Guvernului Iohannis-Orban, stă în articolul 33, care vizează domeniul educației și cercetării, probabil redactat personal de doamna profesor de română Monica Anisie.

Și spune așa: că, pe durata stării de alertă, activitățile didactice se poate suspenda. Acesta este nivelul Iohannis-Orban-Anisie și vreaă să vă spun că, din păcate, nu este singura formulă agramată. În mod evident, acest proiect de lege a fost lucrat cu furca, a fost lucrat de niște funcționari timorați, plictisiți și aduși acolo pe baza carnetului de penelist, și rezultatul se vede. Doamna Anisie spune că activitățile didactice se poate suspenda.” - a spus Șerban Nicolae.

Citește și
jandarmi
Sindicatele acuză: Proiectul privind starea de alertă în România încurajează abuzurile

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult