Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal la PMP între Paleologu și Turcescu: ”Îți pute partidul ăsta? Nu ți-e, mă, rușine?”

Scandal la PMP între Theodor Paleologu și Robert Turcescu, după ce fostul candidat la președinție a spus ”slavă Domnului, nu sunt în PMP”.

Turcescu l-a atacat pe Facebook pe Paleologu, arătându-se extrem de nemulțumit de această declarație:

”Ia uite unde era gogoașa înfuriată! Da' ce, micuțule, îți pute partidul ăsta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ți-e, mă, rușine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap și tu le dai cu flit?

Eu nu ți-am facut campanie pentru că acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază ești. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea sa arati, măi, gogoașă înfuriată!” - a scris Turcescu pe rețeaua de socializare.

Potrivit Mediafax, reacția lui Turcescu vine după ce Paleologu a declarat în emisiunea Cafeneaua Naţiei: ”Turcescu e problema internă a PMP, să se spele cu el pe cap. Slavă Domnului, nu sunt în PMP şi nu am de gestionat asemenea persoane. A fost constant împotriva candidaturii mele".

Citește și
Theodor Paleologu
Paleologu, prima reacție după închiderea urnelor: Rezultatul este foarte bun pentru reclădirea dreptei

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult