Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Până la o eventuală dezbatere cu preşedintele României, Viorica Dăncilă s-a confruntat marți seara cu colegii din PSD, în cadrul unei şedinţe tensionate.

"Faptul că spuneţi că pierdeți alegerile, că mergeți cu o proastă, nu vă face cinste!", i-ar fi spus aceasta europarlamentarului Claudiu Manda, după care ar fi izbucnit în plâns.

Marți, șefii de organizaţii s-au reunit la Bucureşti ca să analizeze rezultatele primului tur de scrutin.

Viorica Dăncilă a făcut referire la o declarație a primarului din Bacău, care a fost și suspendat din partid, care a spus că aleșiii locali ai PSD nu au tras pentru PSD pentru că le-a fost rușine cu acest candidat.

Dăncilă s-ar fi uitat la Claudiu Manda și a spus: "Faptul că spuneţi că pierdeți alegerile, că mergeți cu o proastă, nu vă face cinste!” Apoi s-a ridicat de la masă, iar unii social democrați spun că i-au dat lacrimile.

Citește și
Viorica Dancila - 9
Dăncilă: Iohannis a jignit premierul României, a jignit femeia Viorica Dăncilă

De asemenea, Dăncilă este nemulțumită și de Marian Oprișan și voturile obținute de acesta în Vrancea, precum și de liderul de la Vaslui și de situația de la București.

În declarațiile oferite presei de Viorica Dăncilă la finalul ședinței, ea a negat întregul incident.

"Nu ştiu cine a dat aceste informaţii, plâng foarte greu. Poate am avut lacrimi atunci când a am văzut că am intrat în turul 2, dar au fost lacrimi de bucurie", a declarat Dăncilă.

De asemenea, fostul premier a anunțat că PSD a votat excluderea din partid a membrilor care au votat Guvernul Orban, dar și a Anei Birchall și Cozmin Gușă.

"La propunerea colegilor, în acest CEX s-a luat în discuţie şi s-a votat excluderea Anei Birchall şi a lui Cozmin Guşă. Acestea au fost deciziile luate în CEX, dincolo de discuţii pe care le-am avut legate de modul în care vom gestiona în perioada următoare alegerile prezidenţiale. Toţi colegii au în vedere câştigarea alegerilor prezidenţiale şi am încredere că vor depune tot efortul pentru a realiza acest lucru", a mai declarat Dăncilă.

Vezi aici ultimele informații despre primele produse care vor fi la promoție de BLACK FRIDAY 2019 la eMAG

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult