Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a enervat Teodorovici: ”Sunt mulți măscărici, din păcate plătiți din bani publici”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, s-a arătat iritat, luni, în plenul Parlamentului, de criticile parlamentarilor din opoziție, referitoare la ordonanța de urgență 114/2018.

Teodorovici i-a numit pe cei din opoziție ”măscărici, plătiți din bani publici”. 

De asemenea, ministrul l-a atacat pe deputatul USR Claudiu Năsui, citând din Dicționarul Explicativ al limbii române definiția verbului ”a năsui”.

”Sunt mulți măscărici, din păcate plătiți din bani publici. N-am să le spun nici numele, că din păcate e atât de simplu să te uiți printre ..

Unui alt coleg i-aș spune așa, cu toate că sper ca numele verbului din DEX să nu-l facă să ceară drept la replică.

A năsui - spune așa, DEX-ul nostru. A se obrăznici, a-și lua nasul la purtare, a face pe grozavul, a se compara cu cineva mai mare și mai puternic.” - a spus Teodorovici în plenul Camerei Deputaților.

Citește și
Viorica Dancila in sedinta de Guvern
Scandal în coaliţie pe OUG 114. Dragnea se opune modificării, Dăncilă vrea "flexibilitate"

Afirmațiile sale au venit ca reacție la criticile deputatului USR Claudiu Năsui, care l-a acuzat că și-a încălcat promisiunile și a dat o ordonanță care mărește taxele și impozitele.

”Aș vrea să vă dau un citat, mai ales pentru dumneavoastră, domnule ministru. Nu se va adopta nicio taxă suplimentară, nicio creștere a unei taxe, impozit și așa mai departe. Asta este abordarea mea. Sub conducerea mea nu se vor pune în România taxe și impozite suplimentare, nici număr nici cuantum, obligațiea mea este să fac invers. Știți din cine este citatul acesta? Din ministrul Finanțelor în momentul în care a fost investit în funcția de ministru. Și ce faceți câteva luni mai târziu? Dați OUG 114, care are ce? Nu mai puțin de 5 creșteri de taxe și impozite și taxe suplimentare.” - a spus deputatul USR Claudiu Năsui.

Ministrul Finanţelor a fost invitat luni la "Ora Guvernului", la dezbaterea politică despre efectele Ordonanţei de urgenţă 114/2018, la propunerea grupului USR.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult