Modifica setarile cookie
Toate categoriile

România are buget pe 2019. Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Administrațioa prezidențială a anunțat vineri că președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019.

 

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 15 martie a.c., decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019” - se arată în comunicatul de presă.

Tot vineri, șeful statului a susținut o declarație de presă la Palatul Cotroceni în care a criticat din nou Partidul Social Democrat

Iohannis a afirmat că PSD a picat şi ultimul test al reponsabilităţii, precizând că legea bugetului de stat, pe care o trimisese la Parlament pentru reexaminare, a ajuns la promulgare neschimbată.

De asemenea, şeful statului a afirmat că, în ceea ce priveşte pensiile, ”PSD trăieşte într-o lume paralelă”.

Citește și
Robert Negoita
Robert Negoiţă: Guvernul iese să se laude cu "pomeni făcute din banii noştri"

Miercuri, Parlamentul a respins cererea de reexaminare a Legii bugetului de stat pe 2019, trimisă de preşedintele Klaus Iohannis, adoptând proiectul fără nicio modificare, în ciuda solicitărilor șefului statului.

Iohannis a trimis vinerea trecută Parlamentului, spre reexaminare, legea bugetului de stat pe anul 2019, evidenţiind că alocarea resurselor bugetare este “fundamentată pe o prognoză nerealistă”, afectează funcţionarea unor instituţii publice cu rol esenţial, dar şi dezvoltarea comunităţilor locale şi realizarea unor investiţii strategice.

Luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că bugetul a fost elaborat “foarte bine” şi nu poate fi modificat din cauza “mofturilor unui om care, întâmplător, este preşedintele României”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult