Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rezultatul restructurării derulată de Cîțu: La nivelul Ministerului Finanțelor a fost concediată o singură persoană

Restructurarea derulată anul trecut la Ministerul Finanțelor de către ministrul de la momentul respectiv, Florin Cîțu, s-a soldat cu concedierea unui singur angajat, relevă un document al Finanțelor analizat de Profit.ro.

Ministerul Finanțelor are 1.500-1.550 de angajați în prezent, dintr-un total de 1.715 posturi bugetate. Nu se știe cine este persoana care a fost concediată în urma restructurării de anul trecut.

La momentul adoptării de către Guvern, reorganizarea menționa un număr semnificativ de comasări, transferuri și desființări de structuri, însă autoritățile au evitat constant să dezvăluie câte persoane au fost afectate de acest proces, care a presupus și desființarea a 202 posturi din organigrama ministerului.

"La nivelul aparatului propriu al Ministerului Finanțelor a fost o singură persoană concediată ca urmare a procesului de reorganizare generat de Hotărârea Guvernului nr 380/2020", indică documentul citat.

Unele dintre persoanele afectate inițial de restructurare au câștigat în instanță procese în care au contestat concedierea.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult