Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Tudose privind cooptarea Pro România în Guvern: "E noaptea minţii"

Mihai Tudose le transmite social-democraţilor, care urmează să se reunească luni în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, să se ocupe de relaţia cu partenerii de guvernare de la ALDE, el excluzând o eventuală cooptare a Pro România în Guvern.

"Aflăm de pe toate sursele media că azi, la 17,00, faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guvernul Dăncilă... atât pentru ei (ALDE), cât şi pentru PRO România.... E noaptea minţii... Că ALDE are şi aşa prea multe faţă de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit şi peţitoarea Pro România parcă e cam muuuuult prea mult!!! Asta şi în condiţiile în care Victor Ponta a declarat ieri că NU se pune problema intrării la guvernare în Guvernul Dăncilă... Aşa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!", a scris vicepreşedintele Pro România, pe Facebook.

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a precizat anterior că formaţiunea pe care o conduce nu a fost creată pentru obţinerea unor funcţii, scrie Agerpres.

"Am pornit la drum cu #ProRomania ca să schimbăm ceea ce nu merge bine/să construim proiecte bune şi să dărâmăm ceea ce incompetenţa şi ticăloşia au distrus în ultimii 3 ani/nu am făcut Pro Romania ca să obţinem funcţii şi avantaje personale (dacă ne doream asta rămâneam la PSD şi îl slujeam pe Dragnea cum au făcut alţii)!", a scris Ponta, pe Facebook.

Comitetul Executiv Naţional al PSD urmează să se întrunească luni într-o şedinţă programată să se desfăşoare la Palatul Parlamentului, începând cu ora 17,00. În cadrul reuniunii, potrivit unor surse social-democrate, ar urma să aibă loc şi o discuţie privind coaliţia cu ALDE.

Citește și
Premierul Viorica Dancila participa la Congresul extraordinar al PSD
CEX PSD la Parlament. Viorica Dăncilă: ”Nu se rupe coaliția”

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult