Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rareș Bogdan spune că nu a auzit de numele lui Cătălin Cîrstoiu, posibil candidat la Capitală: Am crezut ca e Cristoiu!

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune că nu a auzit niciodată de numele lui Cătălin Cîrstoiu, despre care se aude că ar putea fi propus de PSD pentru a candida la Primăria Capitalei.  

Într-o discușie cu jurnaliștii, luni, la prânz, liberalul a mărturisit că, inițial, a crezit ca este vorba despre jurnalistul Ion Cristoiu și că a vrut să-l sune ca să se convingă de veridicitatea informației.

De fapt, este vorba despre medicul Cătălin Cîrstoiu, manager al Spitalului universitar din Capitală, despre care surse politice spun că ar putea intra în cursa pentru Primăria Bucureștiului.

”Am vrut să-l sun pe maestrul Cristoiu, cu care am făcut vreo 3 ani emisiuni și căreia îi urmăresc cu mare drag aparițiile TV și blogul , zic, maestre, ce faci? Candidezi?

Eu nu-l cunosc pe domnul acesta. Am primit numele lui de vreo 80-90 de ori în câteva ore, de la diverși... colegi, jurnaliști sau colegi din partid, care mă întreabă, domnule, mergeți cu Cristoiu? Nu, domnule CGârstoiu, nu-i Cristoiu, păi știți că-i doctor. Domnule, n-am probleme. Ce face el? E doctor de dinți? Nu de dinți, de genunchi!”

Citește și
marcel ciolacu
Ciolacu: PSD şi PNL nu îl susțin pe Piedone la Primăria Capitalei. Vom avea candidaţii noştri sau candidatul nostru comun

”Acuma, noi v-am spus că am testat Ionuț Lupescu, am testat Sebastian Burduja și opțiunea mea, am spus-o și o repet, este că Sebastian Burduja ar fi soluția optimă, având în vedere că ar da un nou plus, ar veni cu un băiat studios, un băiat cu care vine cu o altă energie. ” - a spus Rareș Bogdan.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult