Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rareș Bogdan l-a atacat pe șeful său de partid, Ludovic Orban: ”I s-a umflat capul”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan l-a atacat verbal pe președintele partidului său, Ludovic Orban, despre care a spus că ia decizii de unul singur în Partidul Național Liberal.

Mai mult, Rareș Bogdan a afirmat că, după ce a condus Guvenrul României, Orban a ieșit de acolo ”trăncănit la cap”, cu ”capul umflat”.

Prim-vicepreședintele PNL a subliniat faptul că el, personal, îi contestă lui Ludovic Orban ”modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii”, deoarece nu a consultat partidul.

”Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul sau stricat la cap. Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate. Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”, a declarat prim-vicepreședintele PNL la Aleph News.

 

Citește și
Moise Guran, Dan Barna
Moise Guran, noi dezvăluiri despre Nicușor Dan și Orban: ”Sunt fapte penale. Fapte de corupție”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult