Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesorul Rafila, schimb acid de replici cu Diana Șoșoacă, pe tema testărilor Covid-19

Profesorul Alexandru Rafila, care este reprezentantul României la OMS și președinte al Societății Române de Microbiologie, dar și deputat PSD, a avut un schimb dur de replici cu senatoarea AUR Diana Șoșoacă într-o emisiune televizată.

 

Potrivit Ziare.com, cei doi parlamentari s-au contrat pe tema testărilor care se efectuează pentru depistarea pacienților care au Covid-19, iar, la un moment dat, discuția dintre cei doi s-a ”încins”.

Diana Șoșoacă: "Adică și cei negativi sunt tot pozitivi?". Alexandru Rafila: "Mă lăsați să vorbesc?". Diana Șoșoacă: "Totuși cred că pot să va pun o întrebare". Alexandru Rafila: "Puneți întrebări în cascadă". Diana Șoșoacă: "Pentru că sunt mai inteligență decât alții". Alexandru Rafila: "Absolut, se vede de la distanță"

Discuția a continuat și senatoarea AUR a folosit greșit cuvântul "septic", dorind să se refere la un mediu steril.

Citește și
Cum a venit senatoarea AUR Diana Șoșoacă la Parlament. ”Nu mai discut pentru că sunt sătulă”
Cum a venit senatoarea AUR Diana Șoșoacă la Parlament. ”Nu mai discut pentru că sunt sătulă”

Alexandru Rafila. "Doamna Șoșoacă, dumneavoastră știți ce înseamnă un mediu septic?" Diana Șoșoacă: "Da, știu. Nu există în România". Alexandru Rafila: "Doamna Șoșoacă, un mediu septic înseamnă un mediu infectat" Diana Șoșoacă: "A, da, aseptic".

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult