Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima şedinţă a Guvernului Orban, amânată. Când se reunesc noii miniștri

Prima ședință a Guvernului Orban va avea loc miercuri, și nu marți, așa cum indicau informații inițiale.

Premierul Ludovic Orban a indicat, luni seară, în prima ședință informată cu noii miniștrii, că Guvernul său ar putea adopta o primă OUG încă de marți.

Orban a anunţat însă, marţi, că se lucrează la Ordonanţa de Urgenţă privind restructurarea Guvernului, motiv pentru care nu a fost stabilită ora primei şedinţe a Executivului nou instalat.

"E în lucru Ordonanţa de Urgenţă. Din cauză că am restrâns numărul de ministere este necesară operarea unei restructurări şi asta se pregăteşte, e în lucru ordonanţa de urgenţă de restructurare a Guvernului”, a declarat Ludovic Orban.

Ulterior, au fost anunţate oficial data şi ora primei şedinţe de Guvern, respectiv miercuri, la ora 12:00, informează News.ro.

Citește și
Prima zi a Guvernului Orban. Câțiva miniștri si-au preluat deja mandatele
Prima zi a Guvernului Orban. Câțiva miniștri și-au preluat deja mandatele

Guvernul Orban a fost învestit luni în Parlament primind 240 de voturi, inclusiv de la PSD şi de la Pro România. Tot luni, miniştrii au depus jurământul de învestitură în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult