Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Președintele PSD: ”Domnul Iohannis merită suspendat, a încălcat Constituția”

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, luni, că, în opinia sa, Klaus Iohannis merită să fie suspendat din funcția de președinte al României ”nu de azi, de ieri!”.

 

Dăncilă susține că Iohannis a încălcat Constituția și ”i-a sfidat pe români!”

”Eu vă spun un lucru. Domnul Iohannis merită suspendat. Domnul Iohannis a încălcat Constituția, a încălcat legea fundamentală, a ignorat deciziile Curții Constituționale și prin asta i-a sfidat pe români. Dacă unui român îi impun să respecte Constituția, președintele României trebuie să fie un exemplu în respectarea legii fundamentale. Deci, domnul Iohannis merită suspendat nu de azi, de ieri! De când a încălcat Constituția!” - a spus liderul PSD la Palatul Parlamentuui.

Cu toate acestea, Dăncilă le-a precizat jurnaliștilor că nu va întreprinde niciun demers în vederea începerii procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, deoarece țara se află deja într-o criză politică, iar pentru ea ”primează interesul național, dincolo de interesul personal.”

Citește și
klaus iohannis
Iohannis: Un guvern demis de drept în Parlament nu poate face o propunere de comisar

”Dacă suspend și președintele, avem un Guvern interimar, opoziția nu reușește să creeze o majoritate pentru un nou Guvern. Pentru țară, acest lucru nu cred că ar fi bun, iar pentru mine primează interesul național, dincolo de interesul personal.” - a declarat președintele PSD.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult