Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Predicția lui Băsescu: „Ciucă n-are nicio şansă să intre în turul doi” contra suveraniștilor. Condiția esențială

Nicolae Ciucă nu va intra în turul doi dacă partidele suveraniste vin cu un candidat redutabil, crede fostul președinte al României, Traian Băsescu. Există însă o singură condiție pentru a se îndeplini „predicția” lui Băsescu.

Băsescu crede că partidele suveraniste de la noi au șanse să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale, venind cu un al treilea candidat care să nu fie Diana Şoşoacă, George Simion sau Cozmin Guşă. Atunci, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, nu are nicio şansă să intre în turul doi, este de părere Băsescu.

Traian Băsescu a fost întrebat, duminică, la RTV, dacă mai este timp să apară un alt candidat pentru alegerile prezidenţiale, arată news.ro.

„Nu cred că mai este timp. Mă uit însă cu atenţie la o eventuală unire a celor două partide suveraniste, al doamnei Şoşoacă şi AUR. Dacă se întâmplă acest lucru şi ei ajung la concluzia să aibă un al treilea candidat, dar nu mă refer la Guşă, un al treilea nu doamna Şoşoacă şi nu Simion, un al treilea candidat, poate să-l ia pe Cristi Diaconescu, spre exemplu, Ciucă nu are nicio şansă să intre în turul doi. Nicio şansă”, a afirmat Traian Băsescu.

Întrebat dacă preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, are şansă să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Băsescu a răspuns: ”Ciolacu da, mai ales dacă nu intră Geoană”.

Citește și
Klaus Iohannis, Traian Basescu
Traian Băsescu, despre posibilitatea ca preşedintele Klaus Iohannis să devină secretar general al NATO: Nu are nicio şansă!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult