Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ponta: "Dăncilă le-a propus la vreo 40 de parlamentari să fie miniștri"

Victor Ponta a susținut că Viorica Dăncilă a discutat cu circa 40 de parlamentari, cărora le-a promis funcții miniștri, doar-doar aceștia îi vor susține Guvernul. El a mai spus că Pro România nu are grup la Senat nici acum din cauza lui Traian Băsescu.

„Dăncilă le-a propus la vreo 40 de parlamentari să fie miniștri, la opt a propus să fie președinți ai Senatului. Când se vor lămuri că nu vor fi… Numai de la Pro România erau vreo trei vicepremieri”, a declarat Victor Ponta, luni, în Parlament.

Duminică, într-o postare pe Facebook, Tăriceanu a susținut că Viorica Dăncilă a ajuns să promită cam tuturor parlamentarilor ALDE chiar portofolii ministeriale, doar-doar îi va convinge să i se alăture și să nu piardă astfel guvernarea.

Pe 30 august, aflată la Şcoala de Vară a femeilor din PSD, Dăncilă a susținut că a oferit ALDE locuri pentru alegerile parlamentare de anul viitor, pentru a merge pe liste comune, şi că nu şi-a dorit ca această formaţiune să plece de la guvernare.

Ponta l-a acuzat pe Traian Băsescu, europarlamentar și președinte de onoare al PMP, că face jocurile Vioricăi Dăncilă în Parlament.

Citește și
Victor Ponta
Ponta: Suntem ca-n 2009. Și atunci ziceam că nu e criză și ați văzut ce s-a întâmplat

„Știți de ce n-avem grup (parlamentar la Senat)? Știți cine a dat telefoane? Domnul Băsescu! Le-a interzis senatorilor PMP, nu cumva să facă grup, că e cu Dăncilă. Vă dați seama că dacă Băsescu o susține pe Dăncilă, suntem pe calea cea mai bună din toate punctele de vedere”, a declarat liderul Pro România.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult