Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Planul PSD privind ziua de 10 august. "Românii merită această lege"

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, anunţă că va depune un proiect pentru instituirea Zilei Unităţii Civice în data de 10 august.

„Voi depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind instituirea Zilei Unităţii Civice în data de 10 august. Cred că românii merită această lege”, a scris Liviu Pop, sâmbătă seara, pe pagina sa de Facebook.

Tot sâmbătă, peste 20 de mii de persoane au protestat în Piaţa Victoriei din Capitală, dar şi în alte oraşe, la un an de la violenţele care au avut loc pe 10 august 2018, la protestul diasporei împotriva guvernului PSD.

Anul trecut, pe 11 august, acelaşi Liviu Pop îi cerea preşedintelui Iohannis să dea explicaţii cu privire la felul în care au acţionat protestatarii.

“Klaus Iohannis, îţi place? Sunt cei care te-au votat în 2014 şi, poate, te vor vota şi în 2019? Nu mă înţelege greşit. Nu e vorba de jandarmi, ci de cei care îi bat pe jandarmi. PS poate ne dai tu explicaţii de ceea ce fac protestatarii cu jandarmii”, scria atunci senatorul PSD pe contul său de Facebook.

Citește și
jandarmi, gaze lacrimogene
Dragnea ia apărarea jandarmilor puși sub acuzare: „Acțiunea Parchetului General are ca obiectiv timorarea”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult