Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Partidul Social Democrat: ”Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”

Partidul Social Democrat a transmis un nou mesaj pe Facebook, dar de această dată de felicitare a Olguței Vasilescu, pentru decizia de a-și retrage candidatura la funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării.

Conducerea PSD afirmă că ”Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD” și îi transmite președintelui Klaus Iohannis ”rușine”.

Mesajul PSD:

”Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea salarizării unitare, care a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuție pentru munca de o viață. În mandatul său salariații și pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată.

A reușit să cultive o bună relație cu sindicatele și a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!” 

Citește și
Olguta Vasilescu, Viorica Dancila
Olguța Vasilescu: ”Îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării”

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat, marţi, că a decis să-şi retragă candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, după o discuţie cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

În urmă cu câteva zile, preşedintele Klaus Iohannis a respins-o a 4-a oară pe Olguța Vasilescu, propusă ca ministru al Dezvoltării. Iohannis i-a explicat premierului într-o scrisoare că Olguța Vasilescu nu are pregătirea necesară pentru a ocupa această funcţie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult