Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oprișan: ”Discuţia pe justiţie în PSD a încetat. Cei care fură să meargă la pușcărie”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marian Oprişan, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, a declarat, marţi, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului că "discuţia pe justiţie în PSD a încetat".

El a spus că toţi "cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la puşcărie", admiţând că liderii care au probleme în justiţie nu pot face parte din conducerea partidului.

"Astăzi avem alt PSD. Avem un PSD preocupat de problemele reale ale românilor şi să le facem românilor o viaţă mai bună. Discuţia pe justiţie în PSD a încetat. Justiţia trebuie să fie independentă, trebuie să aibă toate condiţiile să funcţioneze.

În România trebuie înţeles un lucru: cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la puşcărie, dar pe probe certe, şi nu pe denunţuri calomnioase", a afirmat Oprişan.

Agitație în PSD: ședințe pentru găsirea unor soluții

Cu alegerile pierdute și președintele condamnat, în PSD s-a declanșat haosul. Liderii social democrați s-au strâns în ședința să decidă ce se va întâmplă cu PSD. În timp ce unii cer ca partidul să renunțe la guvernare, marea bătălie se da acum pe funcțiile de conducere

Citește și
Liviu Dragnea si Gabriela Firea
Ce spune Gabriela Firea despre momentul în care Dragnea a intrat în închisoare

Premierul Viorica Dăncilă este cea care conduce această discuție, iar în ședința BPN de marți și le-a dat tuturor cuvântul. Sunt deja voci oficiale care cer ca PSD să se retragă de bună voie de la guvernare, pe fondul acestei înfrângeri de la alegerile europarlamentare.

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu spunea că ar trebui să se organizeze alegeri anticipate. Această variantă a fost demontată chiar de către premierul Viorica Dăncilă, pentru că în acest moment legea este destul de restrictivă cu această variantă.

Marea bătălie în această perioadă în PSD se dă pe funcțiile de conducere. Din informațiile pe care le avem în acest moment, premierul Viorica Dăncilă, care este și președinte interimar al partidului, ar dori să-i debarce de la conducerea PSD pe toți cei care au fost apropiați de Liviu Dragnea, dar ar urma să fie făcute și o serie de schimbări la nivelul Guvernului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult