Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un nou CEx al PSD după referendum. Se va discuta despre remaniere

O nouă ședință a Comitetului Executiv al PSD va avea loc după referendumul privind redefinirea familiei în Constituție.

Surse politice au declarat, pentru Știrile ProTv, că în luna octombrie, după referendumul privind redefinirea familiei în Constituției, social-democrații vor discuta în CEx despre o remaniere în Guvernul Dăncilă.

La finalul ședinței, șeful PSD a confirmat că vor avea noi discuții după referendum.

„Am decis să suspendăm orice alegeri care urmau să aibă loc în PSD până după referendum. O să ne întâlnim după aceea și o să stabilim un calendar”, a spus Liviu Dragnea.

 „În ceea ce privește remanierea, i-am consultat pe colegi și au spus aproape în unanimitate că după referendum. Oricum, doamna prim-ministru a început o evaluare. După referendum, va avea loc un Comitet Executiv Național la care vom stabili cine mai rămâne în Guvern și cine nu. O să o rog și pe doamna prim-ministru ca una din calitățile pe care să le aibă membrii Guvernului să fie buna comunicare”, a spus Liviu Dragnea, întrebat despre ce se va întâmpla cu Paul Stănescu.

Citește și
Paul Stănescu
Paul Stănescu: Dăncilă riscă să răspundă penal pentru o OUG privind amnistia și grațierea

„Dacă nu are calitatea de bun comunicator, nu mai are ce să caute. Miniștrii care se ascund nu pot face parte din Cabinet. Oamenii au dreptul să știe ce face Guvernul pentru ei. Nu trebuie să inventeze, trebuie doar să comunice și, dacă iau decizii proaste, să își asume”,  a mai spus șeful PSD, la finalul ședinței CEx.

O ședință a Comitetului Executiv al PSD a avut loc, vineri. Social-democrații și-au reafirmat susținerea pentru ca Liviu Dragnea să rămână la șefia PSD, după ce Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu i-au cerut demisia într-o scrisoare.

Referendumul pentru refedinirea familiei în Constituție va avea loc în 6-7 octombrie 2018.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult