Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicolae Ciucă, după rezultatele alegerilor: „Românii au zis nu extremismului”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat după aflarea rezultatelor că duminică, 9 iunie, românii au dat „o lecție de democrație” și că au spus nu extremisumului.  

„Astăzi au dat o lecție de democrație ieșind în număr impresionat la vot, peste 9 milioane de români. Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forță politică de dreapta din România și le mulțumesc. De asemenea, le mulțumesc celor 54 % dintre românii care au ieșit la vot, pentru că au optat pentru valorile europene, au zis nu extremismului și au votat alianța”, a spus Nicolae Ciucă.

În plus, acesta a menționat că partidul sărbătorește o victorie, una a românilor și a transmis că angajamentul său, cât și al echipei PNL e să nu dezamăgească alegătorii. 

„Este angajamentul nostru, așa cum am vorbit de realizările liberale, același lucru se va întâmpla și în continuare. Avem nevoie să rămânem uniți, să asigurăm stabilitate și vă garantez că PNL va face tot ce îi stă în putință pentru a apăra valorile noasztre naționale. Mă angajez ca împreună cu echipa PNL să slujesc la fel de bine intersele românilor”, a conchis el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult