Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care Mihai Fifor nu se mai ocupă de campania electorală a Vioricăi Dăncilă

PSD va avea câte un responsabil de campanie la alegerile prezidenţiale pe fiecare regiune a ţării, a anunţat, sâmbătă, Viorica Dăncilă, liderul social-democraţilor.

Întrebată cu ce a greşit Mihai Fifor, care în urma deciziei CEx al PSD de vineri a fost schimbat din funcţia de şef al campaniei electorale, liderul social-democraţilor a explicat: "Nu a greşit Mihai Fifor, nu aş interpreta aşa. Mihai Fifor este un om implicat, dar vrem ca mai mulţi colegi să se implice în organizare şi în deplasările în teritoriu. Vrem ca mult mai mulţi să ne implicăm, pentru a avea şanse mult mai mari să câştigăm prezidenţialele".

Viorica Dăncilă îşi lansează candidatura. Ce lideri PSD vin la eveniment, după tentativa de puci

 

În cadrul ședinței informale CEX a PSD de vineri seară, prima după moțiunea care a dus la căderea Guvernului Dăncilă, pesediștii au decis retragerea lui Fifor din funcţia de șef de campanie pentru alegerile prezidențiale.

Surse din partid au afirmat că în PSD există un curent care vrea ca Viorica Dăncilă să plece de la conducerea PSD, odată cu Mihai Fifor, secretarul general al PSD.

Citește și
Viorica Dancila, mihai Fifor, Eugen teodorovici
Mihai Fifor: ”Astăzi începe regruparea. PSD rămâne în tranşee”

Sâmbătă, a început oficial și campania electorală pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult