Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mircea Geoană i-a dat replica lui Marcel Ciolacu. „Suntem într-o altă etapă”

Mircea Geoană crede că sondajele de opinie arată „nevoia de o schimbare mai profundă în România". Secretarul general adjunct al NATO a ținut astfel să-i dea replica premierului Marcel Ciolacu, după o declarație a acestuia.

Mircea Geoană a reacţionat astfel la o declaraţie din urmă cu două zile a premierului Marcel Ciolacu, care a spus ironic că "nu mai are rost" să fie organizate alegeri prezidenţiale atâta timp cât Mircea Geoană este plasat pe prima poziţie în preferinţele electoratului. Geoană a vorbit despre acest subiect duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, transmite Agerpres.

„Suntem într-o altă etapă. Cred că românii au nevoie în clipa de faţă de un alt proiect politic, făcut altfel, diferit şi cred că sondajele atât de mult invocate de unii lideri politici indică nevoia de o schimbare mai profundă în România", a afirmat Geoană.

Mircea Geoană a precizat că are o relaţie veche cu Partidul Social Democrat, al cărui preşedinte a fost, subliniind că votanţii PSD, dar şi aleşii locali social-democraţi sunt "foarte importanţi" pentru el.

„Nu poţi să revendici votul nimănui. Trebuie să îl meriţi. Vorbim de susţinerea partidelor şi astfel de conversaţii... Cred că cel mai important lucru este să te bucuri de încrederea oamenilor. Evident că relaţia mea cu PSD este o relaţie veche. M-am bucurat să conduc un partid atât de important în România şi evident că votanţii, simpatizanţii şi aleşii locali ai PSD, ca şi ai altor partide, sunt foarte importanţi pentru mine", a declarat Mircea Geoană.

Citește și
mircea geoană patriot
Ce riscă România dacă trimite sistemul Patriot în Ucraina. Răspuns categoric dat de secretarul general adjunct al NATO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult