Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ministrul Finanțelor participă ”cu drag” la protest, ”pentru că ne dorim cu toți autostrăzi”

Ministrul Finanțelor Publice Eugen Teodorovici a anunțat vineri că se alătură ”cu drag” protestului #șîeu, anunțat pentru ora 15.00.

Aflat la Palatul Parlamentului, Teodorovici le-a spus jurnaliștilor că participă cu mare drag, ”pentru că ne dorim cu toți autostrăzi”.

Trebuie precizat, însă, că mișcarea declanșată de Ştefan Mandachi, un antreprenor care a construit singur un metru de autostradă, este una de protest față de statul român, în primul rând, și de politicienii cu funcții de conducere, care nu au făcut nimic până acum pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme ale României, și anume infrastructura.

Ministrul Eugen Teodorovici: ”Și eu mă alătur, da, niciun fel de problemă.” Reporter: Participați la protestul #șîeu? Ministrul Eugen Teodorovici: ”Am să particip, da. Am înțeles că în fața ministerului o să vină câțiva colegi din alte structuri. Am să particip și eu cu mare drag, pentru că ne dorim cu toți autostrăzi, categoric”

Și președintele Klaus Iohannis a spus vineri că susține protestul din 15 martie: ”În legătură cu protestul care se desfășoară astăzi la ora 15.00, pentru autostrăzi. Vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei #șîeu.”

Citește și
Stefan Mandachi
Protestul #șîeu față de lipsa autostrăzilor. România a intrat într-o grevă de 15 minute

Zeci de companii private, asociaţii, hoteluri, baruri, restaurante, cofetarii, antreprenori, dar şi instituţii publice din România intră, vineri, 15 martie, la ora 15:00, într-o grevă de 15 minute.

Astfel, sute de angajaţi din toată ţara îşi opresc activitatea pentru a atrage atenţia că ţara nu are autostrăzi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult