Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marcel Ciolacu: ”A venit și domnul Țiriac la mine”. Ce i-a cerut miliardarul

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că omul de afaceri Ion Ţiriac l-a contactat şi i-a transmis că doreşte să construiască o sală polivalentă, un teren de tenis şi un patinoar.

”Am zis că sunt de acord cu facilităţi fiscale pe bază de proiecte”, adaugă Ciolacu, arătând că în acest fel investiţia s-ar face mai rapid, ”fiindcă statul s-a dovedit, încă o dată, neputincios”.

”Această discuţie (pe tema construirii unei săli polivalente – n.r.) am avut-o deja cu domnul primar general. Sper că o să o avem din nou şi mai aplicată. A venit şi domnul Ţiriac la mine cu o propunere şi am zis că sunt de acord cu facilităţi fiscale pe bază de proiecte.

Dânsul doreşte în zona Otopeniului să construiască şi un teren de tenis şi un patinoar şi o polivalentă şi că statul român îşi poate permite o înţelegere cu o fundaţie pe care o gestionează fiul domnului Ţiriac ca să dăm o facilitate pe acest proiect, pe neplătirea TVA-ului, astfel încât investiţia să se facă cât mai rapid, fiindcă statul s-a dovedit, încă o dată, neputincios. Unii spun că e primarul general de vină. Cred că trebuie să depăşim şi acest moment în care să căutăm vinovaţii”, a afirmat, miercuri seară, Marcel Ciolacu.

El e de părere că trebuie căutate soluţii, nu vinovaţi. Premierul a susţinut că experienţa sa din administraţia publică i-a arătat că e foarte uşor să construieşti o arenă sportivă, dar e mai dificilă întreţinerea acesteia, fiind de părere că trebuie susţinute investiţiile private în sport.

Citește și
Marcel Ciolacu, Andreea Esca
Marcel Ciolacu „nu stăpânește bine” limba engleză dar crede că asta nu-l împiedică să fie președintele țării. „Am o reţinere”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult