Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ludovic Orban: Dragnea minte cu nerușinare, spunând că nu atentează la Pilonul II de pensii

Președintele PNL Ludovic Orban susține că liderul PSD Liviu Dragnea ”minte cu nerușinare” în privința desființării Pilonului II de pensii.

Liberalul a declarat într-o conferință de prsă că Dragnea ar trebui să recunoască public faptul că ”a fost prins cu mâna în buzunarul cetățeanului român”.

”Chiar și când i-am prins cu mâna în buzunarul cetățeanuui român contribuabil la Pilonul II de pensii, Dragnea și ai lui nu recunosc că atentează la banii românilor din Pilonul II de pensii, mințind cetățeanul cu nerușinare, deși documentele Comisiei de Prognoză arată negru pe alb documente care au fost date publicității de colegul meu, vicepreședintele PNL Florin Cîțu, ca și declarațiile anterioare ale ministrului Finanțelor Teodorovici, ale fostului premier Tudose, ale ministrului Muncii legate de desființarea pilonului II de pensii.

În ciuda acestor declarații, Dragnea minte cu nerușinare, spunând că nu atentează la Pilonul II de pensii.” - a declarat Ludovic Orban.

Anterior, Dragnea a susținut într-o conferință de presă că la nivelul conducerii Partidului Social Democrat nu s-a luat şi nu se va lua nicio măsură care să ducă la naţionalizarea sau la desfiinţarea pilonului II de pensii.

Citește și
Victor Ponta
Ponta: Dacă se vor fura de către Guvern banii mei, acumulați la Pilonul 2, voi depune plângere penală

El a dezminţit public astfel de informaţii, citând în acest context articolul din Codul penal care se referă la comunicarea de informaţii false

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult