Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Klaus Iohannis participă la recepţia tradiţională oferită de Donald Trump la New York

Administrația Prezidențială a dat publicității programul președintelui Klaus Iohannis la cea de a 73-a sesiune a Adunării Generale a ONU, care are loc la New York.

Astfel, conform sursei citate, președintele Klaus Iohannis participă luni, 24 septembrie, la recepţia tradiţională oferită de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, şi prima doamnă, în onoarea șefilor de delegaţii.

Această recepție are loc de la ora 19.00, ora locală.

De asemenea, marți, la sediul ONU din New York, Klaus Iohannis participăla deschiderea segmentului la nivel înalt al celei de-a 73-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Miercuri, 26 septembrie, președintele României va susține un discurs în cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 73-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Citește și
intalnire Iohannis - Trump
Donald Trump i-a trimis lui Iohannis o scrisoare. Mesajul președintelui american

Anul trecut, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa s-au fotografiat alături de Melania şi de Donald Trump la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii prezenţi la Adunarea Generală ONU.

"Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU", a scris şeful statului înainte de a posta pe Facebook fotografia alături de Melania şi de Donald Trump.

Cei doi şefi de stat s-au întâlnit şi cu ocazia vizitei pe care preşedintele Klaus Iohannis a făcut-o în SUA în luna iunie 2017.

Atunci Trump a postat pe Facebook o fotografie de la discuţiile avute cu Iohannis. "Mare onoare să-l primesc astăzi la Casa Albă pe preşedintele Klaus Iohannis", a scris Donald Trump.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult