Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gabriela Firea, despre tragedia de la "Victor Babeș": Instalaţia de oxigen ar fi fost instalată greșit. Reacția lui Arafat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea susține că ”TIR-ul cu paturile de ATI avea mai multe defecţiuni”, refritor la situaţia de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, unde au murit trei persoane luni seară, după ce instalația de oxigen s-a oprit.

”Doamne, ce se întâmplă cu ţara noastră? Incompetenţa ucide! Nepăsarea ucide! Tăcerea ucide! Trei pacienţi morţi la Victor Babeş, după o pană de curent. TIR-ul cu paturile de ATI avea mai multe defecţiuni. În urmă cu 5 zile, instalaţia de oxigen ar fi fost schimbată, dar ea ar fi fost instalată greşit”, a scris, luni seară, pe Facebook, senatorul PSD Gabriela Firea.

Raed Arafat a contrazis-o pe Gabriela Firea, într-o conferință de presă susținută luni seară, precizând că nu a fost nimic defect, ci doar a fost înlocuiătă o țeavă care nu avea dimensiunea potrivită. 

„Nu a fost nimic defect. Nu era firma agreată care lucra cu firma de stocătoare de oxigen. Țeava instalată era de altă dimensiune, motiv pentru care s-a refăcut instalația înainte de a intra TIR-ul în funcțiune. Nu s-a făcut o improvizație, ci doar că firma care a făcut prima dată nu a avut țevi potrivite și pentru asta a fost refăcută lucrarea”, a precizat șeful DSU. 

Citește și
Dorina Lazăr
Dorina Lazăr este din nou directorul Teatrului Odeon. Firea a demis-o „abuziv”, Nicușor Dan a repus-o în funcție

Trei pacienţi au murit, luni seară, după intrarea în stop cardio-respirator ca urmare a unei defecţiuni la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult